O nama

Tattoo Majstori

Tattoo Makjstor Vladimir Šandol - VladoVladimir Šandol – Vlado je tattoo i piercing majstor te vlasnik salona “Točka”. Bavi se tetoviranjem već dvadeset godina. Tetovirati je učio u Novom Sadu gdje je i živio, a nakon preseljenja u Rijeku otvara studio u sklopu kluba Točka. Radi sve vrste tetovaža i piercing. Sljedeći salon ima u sklopu kluba Palach nakon čega odlazi u Švicarsku. Svoje znanje i umijeće ima priliku proširiti u Bernu, gdje je također radio u vlastitom salonu. Nakon godine dana vraća se ponovno u Rijeku. Tijekom svog dugogodišnjeg rada sudjelovao je u mnogim televizijskim i radijskim emisijama vezanim uz njegov zanat te bio intervjuiran od raznih dnevnih i tjednih novina.

 

Iva ŠimićIva Šimić – Završila je edukaciju za piercera od 3 godine u privatnom piercing salonu. Dva puta pohađala tečajeve za freehand piercing tehniku od Rona Garze koja uključuje sve pirseve osim surface-a i microdermala te pohađala tečaj za surface i microdermale u Copenhagenu, koji je također držao Ron Garza.

 

Mediji o nama

Tattoo Studio Točka je tijekom svojeg dugogodišnjeg rada bila čest gost raznih medija, od radijskih do televizijskih zabavnih i informativnih emisija. Novi List, Jutarnji List te Večernji List su neki od tiskanih medija koji su pratili njegov rad.

mediji o tattoo studiju točka

mediji o nama

Novinski Članak 1

Novinski Članak 2

Novinski Članak 3

tattoo točkaTattoo & piercing studio "Točka"

Kontakt & mapa:

mapaTattoo & piercing
studio "Točka"
Korzo 22
51000 Rijeka
Croatia

Radno Vrijeme:

pon – pet: 10.00 – 20.00 h
subota: 10.00 – 17.00 h

Telefon:

051 211-180
091 156 94 26

E-mail

rijekatattoo@gmail.com
tattoo.magazin@gmail.com

Tattoo studio Točka on social networks:

facebook logo twitter logo myspace logo

Kontakt:

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Vaša poruka