Vlado

Vladimir Šandol – Vlado je tattoo i piercing majstor te vlasnik salona “Točka”. Tetoviranjem se bavi duže od dvadeset godina. Ovaj zanat je počeo učiti u Novom Sadu, a nakon preseljenja u Rijeku otvara studio u klubu Točka. Napredak prema statusu majstora podrazumijevao je izradu svih vrsta tetovaža i piercinga, a sljedeći salon otvorio je u sklopu kluba Palach nakon čega odlazi u Švicarsku kako bi unaprijedio svoje umijeće a taj put završava otvaranjem uspješnog salona u Bernu.

Povratkom u Hrvatsku Tattoo Vlada, kako ga prijatelji zovu, otvorio je salone na više lokacija, promovirao tattoo vještinu u brojnim novinama, televizijskim i radijskim emisijama, a dugogodišnjim radom je ostavio dubok trag u tattoo zajednici i na tijelima zadovoljnih klijenata.

LOKACIJA

Na Korzu, u srcu Rijeke na broju 22 (pored Radio Rijeke a iznad ljekarne) nalazi se studio koji je pred 20 godina počeo svoj put u klubu “Točka”, i preko sljedeće adrese u “Palachu” završio na riječanima najpoznatijoj adresi: KORZO.

Ljetne lokacije

Ljeti otvaramo i dodatne lokacije u Crikvenici, na Rabu i u Makarskoj tako da svoj odmor možete iskoristiti i za planiranu izradu tetovaže ili piercinga ili će neki od vas odlučiti da imaju trenutak inspiracije i da će se na ljetovanju počastiti novom tetovažom.

Crikvenica

Kralja Tomislava 8

Tattoo & Piercing Crikvenica

Rab

Kneza Trpimira 1

Tattoo & Piercing Rab

Makarska

Lištun 5

Tattoo & Piercing Makarska