Tetoviranje nam je omiljeni način unapređivanja ljudskog tijela. Drevna tehnika i običaj tetoviranja našim precima je služila za iskazivanje plemenske ili vjerske pripadnosti ali estetski element i ideja o tetovaži kao ukrasu nam je zajednička. Njima dostupna bojila nanosili su na tijelo naoštrenim kostima ili grančicama a iako je proces danas tehnički daleko uznapredovao s električnim mašinicama i izborom efektnih boja, svrha i primarni cilj ove vještine je ostao isti: učiniti čovjeka jedinstvenim.

Kad se odlučite tetovirati kod nas nećete morati brinuti ima li netko isti tattoo kao vi. Sve tetovaže u našem salonu su unikati a spremni smo svaki predložak, crtež ili fotografiju, prilagoditi vašem tijelu i pretvoriti u ukras na vašoj koži. Za tetoviranje koristimo veganske boje koje nisu testirane na životinjama i ne sadrže glicerin niti ikakve životinjske sastojke.

Cijena svake tetovaže se određuje zasebno, ovisno o veličini i količini primjenjenih detalji koje želite. Ako imate ideju o tome što želite informacije o cijenama možete dobiti osobno u studiju, putem telefona ili e-maila, a ako ste još uvijek neodlučni – dođite do nas da zajedno osmislimo rješenje.

Nakon svakog tetoviranja naši klijenti dobiju detaljne upute kako sljedećih dana tretirati tetovažu. Briga o svježoj tetovaži, neizlaganje suncu i potencijalnim izvorima infekcije kao i redovito apliciranje odgovarajuće masti jednako je bitno u procesu stvaranju kvalitetne tetovaže kao i samo tetoviranje. Svi klijenti upute dobiju i napismeno, a za sa svim pitanjima se možete javiti u naš salon. Ne slušajte “savjete” poznanika i drugih “stručnjaka”, uvijek se posavjetujte s vašim tattoo majstorom.

Galerija tetovaža

Naravno da je svaka tetovaža “življa” na tijelu i u tri dimenzije a isto vrijedi i za piercing ali pogledajte neke od naših radova u foto-galeriji prije nego se odlučite za svoj originalni dizajn.

Cover ups

Neželjene postojeće tetovaže prekrit ćemo novim, boljim tattoo radom.

Touch ups

Možemo popraviti i doraditi vašu tetovažu; osvježavanjem boja ili doradom crteža.

Održavanje tetovaža

Detaljno ćemo vam objasniti kako njegovati i održavati novu tetovažu. Njega nakon tetoviranja i zarastanje kože sastavni su dio procesa tetoviranja i mogu bitno utjecati na konačni rezultat na vašoj koži.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi tattoa slobodno nas kontaktirajte telefonom, putem društvenih mreža ili osobno u našem tattoo salonu. Volimo razgovarati o našem poslu i uvijek nam je drago ako možemo olakšati klijentima put do novog ukrasa na njihovom tijelu.