Tattoo

Tetoviranje

Tetoviranje je jedan od mnogobrojnih načina uljepšavanja ljudskog tijela koji je uvijek bio aktualan, od naših predaka koji su to činili prije nekoliko tisuća godina do nas koji to činimo danas. Prije se time iskazivala plemenska pripadnost ili vjerska određenost dok u naše vrijeme tetoviranje većinom ima estetsku važnost.

Nekadašnje kosti, grančice i slične predmete kojima su se nanosila prirodna (dostupna) bojila zamijenile su električne mašinice i široka paleta tvornički proizvedenih boja. No, unatoč tehničkim promjenama koje su nastale tijekom razvoja ove “vještine”, njezin zadatak i cilj ostali su gotovo nepromijenjeni: učiniti čovjeka jedinstvenim.

Nakon tetoviranja mušterije dobiju upute kako će se sljedećih dana ponašati prema tetovaži. Briga o njoj, kao što je redovito mazanje odgovarajućim kremama, jednako je bitno u stvaranju kvalitetne tetovaže kao i samo tetoviranje. Mušterija upute dobije i napismeno. Za sva eventualna pitanja javiti se isključivo u salon, ne tražiti savjete od poznanika i drugih salona.

Brine li vas hoće li netko imati isti tattoo kao vi, imajte na umu da su sve tetovaže nastale u ovom salonu unikati te sliku koju ste vi donijeli ili pronašli u nekom od kataloga, slobodno možete ponijeti sa sobom.

Što se tiče cijena tetovaža, one se određuju ovisno o veličini, kompliciranosti i detaljima koje vi želite. Informacije o cijenama možete dobiti osobno u studiju, na telefone ili putem e-maila.

Cover ups & Touch ups

Cover Ups – prekrivanje postojeće tetovaže drugom:
Poseban način tetoviranja koristi se kod prekrivanja već postojećih tetovaža. Važno je poznavanje niza tehničkih i optičkih mogućnosti, kao što su korištenje odgovarajućih boja te uklapanje nove tetovaže kako bi ona neželjena postala neprimjetna. Nudimo Vam prekrivanje slikama koje nacrtamo za vas ili onima koje vi sami donesete.

tattoo rijeka orao
tattoo rijeka cover zmaj
tattoo rijeka cover-up
tattoo rijeka cover

U svakom slučaju, nova tetovaža će zasigurno zablistati nad onom koju više ne želite nositi. Također, moguće je nadograditi, proširiti ili jednostavno popraviti postojeću tetovažu.

tattoo točkaTattoo & piercing studio "Točka"

Kontakt & mapa:

mapaTattoo & piercing
studio "Točka"
Korzo 22
51000 Rijeka
Croatia

Radno Vrijeme:

pon – pet: 10.00 – 20.00 h
subota: 10.00 – 17.00 h

Telefon:

051 211-180
091 156 94 26

E-mail

rijekatattoo@gmail.com
tattoo.magazin@gmail.com

Tattoo studio Točka on social networks:

facebook logo twitter logo myspace logo

Kontakt:

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Vaša poruka